Tuesday, August 17, 2010

Bio-essence TANAKA WHITE Starter Kit

Posted by Davnes at Tuesday, August 17, 2010
Mummy sekarang suka guna products Bio-essence TANAKA WHITE....kalau korang berkenanan boleh la cuba produk ni....mummy biasa beli @ Guardian saja....tak pastilah di salon kecantikan ada @ tak ada jual produk ni...

starter kit ni mummy beli dengan harga RM29.90....kalau dulu biasa guna Bio-essence tapi sekarang rasa sesuai guna Bio-essence TANAKA WHITE ni....hasilnya sungguh memuaskan...produk ni siap ada firming & pencerahan kulit....sesuai untuk mengelakkan kedutan untuk yang berumur ni hehehe....kena jaga muka kan?biar nampak awet muda...:p

starter kit ni ada 6 jenis produk...


1. Bright White Claryfying Softener 30ml
2. Gentle Cleansing Foam 30g
                             3.Renewal Night Cream 10g

4.Rejuvenanting Day Cream 10g
5.Double Action System to Reduce Aging Lines,
Firm & Brighten Skin for a Youthful Radiant Complexion

6.Skin White Perfecting Mask 1pc


See U next entry...:)

7 comments on "Bio-essence TANAKA WHITE Starter Kit"

Anonymous said...

hai...bleh mummy calvin citer ckit cara2 penggunaan bio essence tanaka white ni..saya bru beli td...x plan pon nk pkai..tp tgk kat watsond td cam berkenan je nk guna...hehheh bleh kongsi....???

Davnes on August 21, 2010 at 12:17 AM said...

thx for u comments.....sdh update penggunaan BE TANAKA WHITE...

Ayu~Emma on May 26, 2011 at 12:19 PM said...

Starter pack ni mummy pakai berapa lame? Masih pkai Tanaka white x? Guardian tgh sale so mmg murah skg ^^ So, nk tau sblm beli.

Anonymous said...

sgt sgt sgt sgt bagosss produk ni.....cubelah.muke rase segar je..kulit x kering.pakai tanaka ni kulit lembab je...mcm bru pas mandi.

Yra said...

hi.. 5.Double Action System to Reduce Aging Lines,
Firm & Brighten Skin for a Youthful Radiant Complexion tu nk pki waktu mn & mcm mn..?

Anonymous said...

yang no 5 tu pakai masa bile eh?

vijay on August 22, 2012 at 8:26 PM said...

how to get bio-essence products in india

Post a Comment

Thanks for reading....

Tuesday, August 17, 2010

Bio-essence TANAKA WHITE Starter Kit

Mummy sekarang suka guna products Bio-essence TANAKA WHITE....kalau korang berkenanan boleh la cuba produk ni....mummy biasa beli @ Guardian saja....tak pastilah di salon kecantikan ada @ tak ada jual produk ni...

starter kit ni mummy beli dengan harga RM29.90....kalau dulu biasa guna Bio-essence tapi sekarang rasa sesuai guna Bio-essence TANAKA WHITE ni....hasilnya sungguh memuaskan...produk ni siap ada firming & pencerahan kulit....sesuai untuk mengelakkan kedutan untuk yang berumur ni hehehe....kena jaga muka kan?biar nampak awet muda...:p

starter kit ni ada 6 jenis produk...


1. Bright White Claryfying Softener 30ml
2. Gentle Cleansing Foam 30g
                             3.Renewal Night Cream 10g

4.Rejuvenanting Day Cream 10g
5.Double Action System to Reduce Aging Lines,
Firm & Brighten Skin for a Youthful Radiant Complexion

6.Skin White Perfecting Mask 1pc


See U next entry...:)

7 comments:

Anonymous said...

hai...bleh mummy calvin citer ckit cara2 penggunaan bio essence tanaka white ni..saya bru beli td...x plan pon nk pkai..tp tgk kat watsond td cam berkenan je nk guna...hehheh bleh kongsi....???

Davnes said...

thx for u comments.....sdh update penggunaan BE TANAKA WHITE...

Ayu~Emma said...

Starter pack ni mummy pakai berapa lame? Masih pkai Tanaka white x? Guardian tgh sale so mmg murah skg ^^ So, nk tau sblm beli.

Anonymous said...

sgt sgt sgt sgt bagosss produk ni.....cubelah.muke rase segar je..kulit x kering.pakai tanaka ni kulit lembab je...mcm bru pas mandi.

Yra said...

hi.. 5.Double Action System to Reduce Aging Lines,
Firm & Brighten Skin for a Youthful Radiant Complexion tu nk pki waktu mn & mcm mn..?

Anonymous said...

yang no 5 tu pakai masa bile eh?

vijay said...

how to get bio-essence products in india

Post a Comment

Thanks for reading....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...